Реал Мадрид постави условие на Мбапе, отказа се от него засега


Реал Мадрид постави условие на Мбапе, отказа се от него засега
Снимка: Getty Images/Guliver

5914 0

В Реал Мадрид са се отказали от идеята да привлекат още това лято нападателя на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе, съобщава АS. Испанският гранд иска френския национал в състава си, но възнамерява да го купи едва догодина - в края на сезон 2019/20.

Според изданието босът на Реал Флорентино Перес се е върнал към предишния си модел на поведение на трансферния пазар и е решил да подписва само с една голяма звезда на година. Както е известно, клубът вече привлече един "галактико" в лицето на белгиеца Еден Азар и няма да привлича повече през това лято.

Освен това Перес иска Мбапе да направи първата крачка към трансфер в Реал, за какъвто неведнъж е намеквал, че иска. Испанският бизнесмен не желае да си разваля отношенията с босовете на ПСЖ, като започне първи преговори с младока. Мбапе има договор с парижани до 2023 година. А какъв е шансът според шефовете на френския шампион Мбапе да напусне това лято вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички