Реал Мадрид е забравил вкуса на победата


Реал Мадрид е забравил вкуса на победата
Снимка: Getty Images/Guliver

1346 0

Реал Мадрид записа пореден неуспешен резултат. Това се случи в двубоя срещу закъсалия Виляреал, който търси своята първа победа за този сезон. Мачът между двата отбора завърши при равен резултат - 2:2, което само затвърждава мнението, че "кралския клуб" е забравил как се побеждава.

Зинедин Зидан е начело на "белия балет" вече 14 мача, в които е записал само 6 победи. Загубите и равенствата са по 4. През новия сезон 2019/20 представянето на Реал е меко казано незадоволително. След само 3 мача, "белите" вече изостават на 4 точки от първия в класирането - Атлетико (Мадрид). Единственото, което може да утеши привържениците на "кралския клуб", е, че кръвният враг от Барселона се представя дори по-кошмарно, записвайки победа, загуба и равенство до този момент.

"Какво ни липсва? Всичко! Не можем да реализираме голове, в дефанзивен план сме неубедителни, трябва да бъден по-отборни. Ние сме отбор и ако се трудим като един - ще успеем. Нормално е да имаме съмнения в такива моменти. Трябва да покажем работата, която сме извършили. Трябва да продължаваме да се трудим" - сподели дефанзивният халф на Реал - Каземиро.

А кой играч на "кралския клуб" съвсем скоро ще бъде официално обявен за играч на ПСЖ - вижте в този материал на SportLive.

Източник: Marca

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички