Реал Мадрид е готов дори да даде под наем Гарет Бейл


Реал Мадрид е готов дори да даде под наем Гарет Бейл
Снимка: Getty Images/Gulliver

1531 0

Пътищата на Реал Мадрид и Гарет Бейл по всяка вероятност ще се разделят след края на сезона, но големият проблем е, че мадридчани трудни биха продали уелския национал. Поради тази причинатаРеал  е готов да даде под наем Гарет Бейл след края на сезона, пише Marca.

Според изданието желанието на Реал е Бейл да бъде продаден, но заради високата му заплата - 17 млн. евро на година не може да му бъде намерен купувач. Това и честите контузии на уелсеца са причините топ клубовете да странят от интерес към него. Флорентино Перес обаче е решен да се отърве от играча, който не успя да замести липсата на Кристиано Роналдо.

Наставникът на тима Зинедин Зидан често оставяше №11 на резервната скамейка при първия си престой начело на мадридчани, а дори и в момента. Наскоро той заяви пред медиите, че бъдещето на Бейл ще стане ясно след края на сезона, но „Marca" прогнозира, че той няма да остане. Самият футболист предпочита да изпълни докрай своя договор, който е до лятото на 2022 г. Иначе Манчестър Юнайтед и бившият му тим Тотнъм са отборите, които бяха свързани с неговото име през последните месеци.

А коя е трансферна цел номер 1 за Реал Мадрид през лятото, когато се очаква да бъде изключително активен - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички