Разкриха вътрешноклубния правилник на Реал Мадрид


Разкриха вътрешноклубния правилник на Реал Мадрид
Снимка: Getty Images/Guliver

3836 0

В интернет и спортните медии в Испания се появиха снимки от вътрешния правилник в Реал Мадрид. Най-любопитните глоби, вписани в него, бяха публикувани от вестник "Marca".

Футболистите трябва да идват на клубната база 45 минути преди началото на тренировката. Петминутно закъснение им коства глоба от 250 евро, а 15-минутното - 500. Ако и дотогава играчът не се появи, глобата е 1000 евро. Пропускането на занимание без уважителна причина струва на играчите 3000 евро.

Телефоните трябва да са в режим "Без звук" през почти цялото време, докато играчите са на разположение на клуба. За прекомерна привързаност към телефона може да заплатят от 250 до 1000 евро за повторно нарушение. Всяка седмица играчите трябва да мерят теглото си. Ако кантарът бъде пропуснат, глобата е 250 евро, ако футболист има излишно тегло, изгаря с 1000 евро.

Звездите са длъжни да уведомяват представител на клуба, ако заминат някъде, ако дават интервю или участват в реклами. Нарушението на това правило им коства 1000 евро. А какво се случи на Реал в Шампионска лига, непознато в цялата им история досега, вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички