Разгадаха загадката на Меси и Неймар


Разгадаха загадката на Меси и Неймар
Снимка: Guliver/GettyImages

5207 0

Каталунският вестник "Спорт" разкри загадката, която изправи на нокти феновете на Барселона и лично на бившата им звезда Неймар. Бразилецът публикува своя снимка, на която позира със звездата на каталунците Лионел Меси, като остави под нея многозначително послание.

"Когато аз и приятелят ми Меси се съберем, стават големи работи. Ще ви кажа и още, само бъдете на линия", написа нападателят на Пари Сен Жермен.

Веднаха след това заваляха предположения от фенове, че може би Неймар ще се завърне в Барселона. Вестник "Спорт" разбули мистерията и с това донесе разочарование на привържениците на гранда от Каталуня.

В момента Неймар е в родната си Бразилия, където се възстановява от сериозна контузия. А снимката с Меси е била направена в аржентинския град Росарио по време на сватбата на Меси през юни миналата година.

"Големите работи", които "стават", когато Меси и Неймар са заедно, са свързани с рекламна кампания, в която са включени двете звезди. Неймар и Лионел ще станат лица на кампания на Mastercard по време на предстоящото Световно първенство в Русия. Компанията е спонсор на турнира.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички