Рамос поискал от Перес да го пусне без пари, за да играе в... Китай


Рамос поискал от Перес да го пусне без пари, за да играе в... Китай
Снимка: Guliver/GettyImages

6002 0

Увеличават се медийните публикации в Испания, че капитанът на Реал Мадрид - Серхио Рамос, иска да напусне клуба. По-рано стана ясно, че бранителят се чувствал емоционално изтощен. Той искал да продължи да побеждава, но към този момент се колебае дали да остане в Реал.

Източници, близки до футболиста, намекват също, че на Серхио не допадат някои неща вътре в клуба. Това разкри журналистът Хуанфе Санс Перес пред El Chiringuito. Сега, отново според испанската телевизия, защитникът е поискал от президента на клуба Флорентино Перес да го пусне да си тръгне от клуба като свободен агент, тъй като има много изгодно предложение от Китай.

Перес обаче бил категоричен, че това няма как да се случи и заявил:"Няма как да напуснеш. Реал Мадрид не подарява просто така своя капитан". Отношенията между президента и Рамос не са никак добри от март месец, когато двамата имаха скандал след отпадането на тима от Шампионска лига. През настоящия сезон капитанът на Реал взе участие в 42 мача, в които отбеляза 11 гола и подаде за два. Контрактът на играча с мадридския клуб е до лятото на 2021 г. А кои грандове според слуховете са готови да го привлекат вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички