Рамос похвали Кейн, но заяви: Няма шанс да ме надиграе


Рамос похвали Кейн, но заяви: Няма шанс да ме надиграе
Снимка: Getty Images/Guliver

1272 0

Капитанът на Испания Серхио Рамос е категоричен, че Хари Кейн може да се справи успешно в испанския елит. През лятото имаше дори спекулации, че Реал Мадрид иска да го привлече в състава си. Въпреки хвалбите по адрес на нападателя, Рамос е сигурен, че кейн няма да го надиграе.

"Във Висшата лига наистина се играе много физически футбол, но също така там има и технични футболисти. Точно такъв е Хари Кейн. Той е фантастичен нападател по отношение на физиката, но може да изненада много хора и с техника. При мен обаче няма да го направи” заяви Рамос.

Довечера Испания приема Англия в Севиля в мач от Лигата на нациите, в който иберийците ще търсят победа, с която да си гарантират първото място в групата, докато "Трите лъва" ще опитат да запазят шансовете си.

РАМОС ЗАЩИТИ ЛОПЕТЕГИ: ЩЕ Е ЛУДОСТ ДА СМЕНИМ ТРЕНЬОРА

"Съперникът разполага и с други футболисти, които могат да бъдат опасни, но ние ги проучихме много внимателно. Мачовете срещу Англия винаги са по-специални, така че и сега ние искаме да спечелим. Ще бъде интензивен и здрав мач, в който не можем да си позволим провал” добави той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички