Рамос отново защити Пике от нападките


Рамос отново защити Пике от нападките
Снимка: Gulliver/GettyImages

936 0

Капитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос заяви, че има добри лични отношения с Жерар Пике и не прие отношението на публиката по време на тренировката на отбора към играча на Барселона. Причината е, че Пике е категоричен поддръжник на провелия се на 1-и октомври референдум в Каталуня за независимост от Испания.

"Ние сме на един и същи кораб. Той вече ви каза, че имаме добри отношения с него, въпреки характерите ни и начина, по който се чувства всеки от нас", заяви Рамос пред журналистите.

"Като испанец, аз изобщо не харесвам имиджа, който в момента нашата страна има в света. Надявам се, че всичко това ще свърши бързо и ние ще продължим да си живеем в свободна и демократична страна", заяви Рамос. 

"Ние се интересуваме в момента единствено от мача с Албания. Има достатъчно неща, които ни занимават. Иначе посрещането в Аликанте беше много добро и играчите се чувстват комфортно, заяви още Рамос.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички