Рамос: В полуфиналите на ШЛ подкрепях Ливърпул, но сега не ме интересува кой ще спечели финала


Рамос: В полуфиналите на ШЛ подкрепях Ливърпул, но сега не ме интересува кой ще спечели финала
Снимка: Getty Images/Guliver

2183 0

Капитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос заяви, че е готов да играе за отбора дори и без пари, и с това е наясно босът на "белите" Флорентино Перес.

"Ако бях президент на клуба, щях да продължа договора си до живот (смее се). Винаги съм казвал на Флорентино Перес, че не искам да напускам Реал Мадрид. Бих играл тук, без да получавам пари. В нито един момент не съм се замислял дали да отида в Китай", заяви Рамос на специална пресконференция, на която обяви бъдещето си.

"Не съм много сигурен дали бих обмислил оферта от Китай за в бъдеще. Винаги съм се чувствам добре там, но не знам -Китай или САЩ. Ще трябва да почакаме. Исках да изчистя името си от спекулации и лятото да мине спокойно. Подразних се на информациите, които циркулираха и не бяха верни, затова и свиках тази пресконференция".

Той говори и за отпадането от Шампионска лига, като заяви, че това е бил много труден момент за всички в отбора и породило много напрежение. "Беше много тежко, когато загубихме от Аякс. Бяхме елиминирани и много разстроени. В полуфиналите на Шампионска лига подкрепях Ливърпул (б.р срещу Барселона), но сега не ме интересува кой ще спечели финала”.

А какво заяви относно всички спекулации, които го пращаха далеч от Реал - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички