Рамос: Реал продължава да се бори в Ла Лига


Рамос: Реал продължава да се бори в Ла Лига
Снимка: Gulliver/GettyImages

1062 0

Капитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос заяви, че отборът ще продължи да се бори в испанското първенство, въпреки че сериозно изостава от първата позиция. Снощи отборът на Зинедин Зидан победи Леганес с 3:1, а едно от попаденията отбележи Рамос, като това бе мач номер 550 за опитния бранител. 

С победата си Реал отново е в топ 3 на Ла Лига, след като вече има 48 точки - две повече от Валенсия. Атлетико Мадрид е със 7 повече от градския си съперник, докато Барселона е убедителен лидер с 62 пункта в своя полза. "Победите винаги помагат за самочувствието. Въпреки лошите резултати, които имахме, продължаваме да следваме пътя. Продължаваме да се борим в Ла Лига и ще опитаме да спечелим възможно най-много точки", заяви Рамос. 

Той появни и защо изпълни дузпата в полза на мадридчани, с която бе оформено крайното 3:1: "Когато не е Роналдо или Бейл, съм аз. Ние се редуваме. Няма съперничество". В следващия мач Реал домакинства на Алавес, но ще бъде без капитана си, тъй като е наказан за натрупване на жълти картони.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички