Рамос: Ние подходихме към мача като към приятелски, Атлетико - не


Рамос: Ние подходихме към мача като към приятелски, Атлетико - не
Снимка: Getty Images/Guliver

2661 0

Защитникът на Реал Мадрид Серхио Рамос бе разочарован от тежкото поражение на своя тим в контролен мач срещу Атлетико (Мадрид). "Белите" паднаха с 3:7 от градския си съперник в САЩ.

"Чувството е неприятно. Но това е само началото. Ще има още мачове, в които ще бъде възможно да постигнем необходимото ниво на игра. Ние се отнесохме към този мач като към приятелски, а те - не. Това е много неприличен резултат. Прецакахме се. Можете да губите по различни начини, но не и по този начин", заяви капитанът на мадридчани след поражението.

"След ужасното първо полувреме, целта беше да спечелим второто. Успяхме, но все пак резултатът беше лош. Нашите амбиции не са се променили. Спечелихме много трофеи, но това е в миналото вече. Започнахме от нулата и трябва да забравим отминалите сезони. Трябва да продължим да работим с положителна нагласа. Ще се опитаме да поправим миналите неуспехи", завърши Рамос.

В турнира Международна купа на шампионите това бе втора загуба за Реал в 3 мача и с 2 точки тимът на Зинедин Зидан заема девето място в класирането. Атлетико има 5 точки и е на пета позиция. Лидер е Арсенал със 7 точки. А как коментира разгрома Зидан вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички