Яго Аспас: Роналдо скриваше много от недостатъците на Реал Мадрид


Яго Аспас: Роналдо скриваше много от недостатъците на Реал Мадрид
Снимка: Getty Images/Guliver

1962 0

Нападателят на Селта Яго Аспас взе отношение относно ситуацията в Реал Мадрид. В следващия кръг на испанската Ла Лига Селта среща актуалния европейски клубен шампион.

"Реал не е контактувал с мен, но проявяваше интерес. Не зная дали клубовете са комуникирали относно мен. Те подписаха с Мариано, за да запълнят позицията централен нападател. Винаги съм казвал, че във футбола може да се случи какво ли не, но аз имам договор със Селта за още 4 години и съм щастлив тук", заяви нападателят, заемащ втората позиция при голмайсторите в Ла Лига през сезона дотук.

КРИСТИАНО РОНАЛДО НАЙ-СЕТНЕ ОБЯВИ ИСТИНСКАТА ПРИЧИНА ДА НАПУСНЕ РЕАЛ МАДРИД

"Кристиано скриваше много от недостатъците на Реал, той спечели много мачове благодарение на силните си удари. Но аз смятам, че този сезон Реал играе по-добре отпреди. Ще подходим към мача с Реал както обикновено, но е приятно да участваш в такъв мач. В Мадрид се случиха сериозни промени. В този клуб играят най-добрите футболисти в света. Кристиано Роналдо донесе много голове на Реал", каза още испанският национал.

Яго Аспас получи поредна повиквателна за националния отбор за мача в Лига на нациите срещу Хърватия и приятелския двубой срещу Босна. Каква бе обаче голямата изненада сред повиканите от селекционера Луис Енрике - четете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички