Причината за неволите на Кристиано - зли сили и черни магии


Причината за неволите на Кристиано - зли сили и черни магии
Снимка: Guliver/GettyImages

1518 0

Цяло лято Кристиано Роналдо се налага да се оправя с данъчните власти в Испания, като дори е заплашен от сериозно време в затвора заради прикрити свои приходи. На всичкото отгоре още във втория си мач за Реал Мадрид той получи червен картон, който дори да не беше заслужен, му донесе наказание от 5 мача. Неволите на нападателя на "белия балет" обаче имат своето обяснение - черни магии и зли сили.

Според популярния вещер Фернандо Ногейра, популярен като "Фафе", Роналдо е жертва на сериозни "черни магии" и е обект на зли сили, а причина за това е, че е пропуснал погребението на своя баща. Отношенията между двамата не са били особено добри, като бащата е бил алкохолик, който не е участвал в отглеждането на своя син. Заради ангажименти с националния отбор той пропуска погребението му през 2005 година.

"Има неща, които тежат на съвестта му. Независимо колко лош е бил баща му, това, че е пропуснал погребението, е донесло много негативни енергии на него и семейството му", каза "Фафе" пред "Correio de Mahna".

В интервюто си той споменава, че Роналдо може да се "излекува", ако си наеме частен вещер, който да премахне слите сили: "Той трябва да вземе мерки. Ако неговото или нейното (на Джорджина Родригес - приятелката на Роналдо) семейство познават вещер, да го помолят за помощ. Аз съм готов да му помогна, без да е необходимо да ми плаща", каза Фафе.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички