Президентът на Барселона иска Меси да подпише доживотен договор


Президентът на Барселона иска Меси да подпише доживотен договор
Снимка: Getty Images/Gulliver

1186 0

Ръководството на Барселона е категорично, че ще предложи нов и подобрен договор на своята суперзвезда Лионел Меси. Според информациите в медиите аржентинецът ще получи предложение да парафира нов двугодишен контракт с тима. Президентът на испанския гранд Хосеп Мария Бартомеу се надява отборът да успее да го задържи до края на неговата кариера.

 "Искаме да подновим договора на Лео, това е нашата идея. Да, той вече е прехвърлил 30-те, но ако гледате внимателно неговата игра ще видите, че всъщност е още млад и може да играе още дълго на най-високото възможно ниво. Има и все още договор за две години с нас, но ние искаме да го преподпишем", заяви Бартомеу пред ESPN.

"Вярвам, че той все още има много години футбол на високо ниво и през следващите месеци ще седнем, за да преговаряме за новия контракт. Лионел прави разликата във всеки мач и е най-добрият футболист в света. Той го показва във всяка една среща, всеки сезон. Връзката на Меси с Барселона ще бъде вечна. Винаги давам примера с Пеле, който завинаги е свързан със Сантос“, каза още босът на Барселона.

А каква е огромната сума, която каталунците планират да изкарат през лятото от продажби - вижте в този материал.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички