Президентът на Барселона: Юнайтед едва ли иска да продаде Погба


Президентът на Барселона: Юнайтед едва ли иска да продаде Погба
Снимка: Guliver/GettyImages

1316 0

Президентът на Барселона Хосеп Мария Бартомеу коментира спекулациите около играча на Манчестър Юнайтед Пол Погба, след като полузащитникът бе усилено свързван с трансфер на "Камп Ноу" през изминалото лято.

Бартомеу смята, че "червените дяволи" определят крайното решение в ситуацията около играча, докато каталунците могат само да изчакат развръзката. Президентът на "блауграна" посочи, че никой отбор не би желал да се раздели с основните си играчи.

"Четох всички тези спекулации - не само за Погба, но и за други играчи. Повечето отбори не желаят да продават своите играчи. Те искат да се развиват", сподели Бартомеу пред "The Times".

"Когато чуя, че някой играч е обявен за продажба, и не говоря конкретно за Погба, а цялостно, понякога се обаждам на изпълнителния директор и го питам "истина ли е, че искаш да продадеш този играч". Обикновено отговорът е "Никакъв шанс - играчът не се продава" и това е целият разговор", добавя още Бартомеу.

През лятото защитникът на Барселона Жерар Пике също посочи през лятото, че крайното решение трябва да бъде взето единствено и само от щаба на английския отбор. "Погба е много добър играч, но към момента е играч на Манчестър Юнайтед - ще видим дали това ще се промени."

"Ще бъдем щастливи, ако Погба премине на "Камп Ноу", но Манчестър Юнайтед е неговия отбор и ако някой трябва да каже нещо, то непременно трябва да бъде от тяхна страна", сподели Пике по отношение на Погба през лятото.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички