Престоят на Бейл в Реал приключва - вижте къде ще продължи


Престоят на Бейл в Реал приключва - вижте къде ще продължи
Снимка: Getty Images/Gulliver

10388 0

Реал Мадрид и Гарет Бейл ще приключат съвместната си работа до броени часове - всички информации подсказват за такова развитие, като дори старши треньорът Зидан откровено призна, че се надява това да се случи възможно най-скоро. Първоначалните слухове бяха, че уелсецът може да продължи в Манчестър Юнайтед, Тотнъм, Байерн Мюнхен, като дори се смяташе, че има вариант да бъде използван като разменна монета за евентуална сделка с ПСЖ за Неймар.  

Оказва се обаче, че най-вероятната дестинация за номер 11 е Китай. Един от фаворитите, изглежда, е Цзянсу Сайнти, като от клуба дори последваха звездата в социалната мрежа Инстаграм. Показателно е и че "следват" само 33 други акаунта. Агентът на Бейл - Джонатан Барнет, в момента работи по финализирането на трансфера в азиатската страна.

30-годишният футболист изкара шест сезона в Реал Мадрид. За този период записа 231 мача, в които реализира 102 гола. Освен това имаше огромна заслуга за последния значим трофей на "белия балет" - ШЛ през 2018 г., когато се появи като резерва и реализира два гола за победата над Ливърпул с 3:1. Агентът на Бейл, пък, вчера изригна срещу Зидан. Какви тежки думи бяха казани по адрес на френската легенда - вижте в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички