Появи се още един голям клуб, който иска да привлече Иско


Появи се още един голям клуб, който иска да привлече Иско
Снимка: Guliver/GettyImages

2510 0

Футболистът на Реал Мадрид - Иско, не се радва на много игрово време, след като Сантиаго Солари стана наставник на тима. Това още повече увличи слуховете, че испанския национал може да напусна "Сантяго Бернабеу". След като вече е ясно, че от Манчестър Сити проявяват интерес към халфа, то медиите във Франция съобщиха, че от ПСЖ ще опитат да надхитрят английския гранд.

Според Paris United лично президентът на клуба Насер Ал-Келаифи се е срещнал с агента на испанския национал – баща му Пако Аларкон. Самият футболист е заинтересован да премине в Париж, въпреки че желанието му е да играе под ръководството на Пеп Гуардиола в Манчестър Сити.

Изданието твърди още, че Карим Бензема му е казал отлични отзиви за френската столица и това склонило Иско за трансфер. Проблем пред евентуална сделка може да се окаже проблемът на ПСЖ с финансовия феърплей на УЕФА, тъй като може да се наложи да продадат някоя от звездите си.

Междувременно спанското издание AS пресметна колко милиона е вложил Флорентино Перес в купуването на млади таланти в последните 4 години - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички