Половината отбор на Барселона е с картони заради спор със съдията


Половината отбор на Барселона е с картони заради спор със съдията
Снимка: Getty Images/Guliver

2139 0

По време на 8-те кръга в испанското първенство дотук играчите на Барселона са получили 13 жълти и 1 червен картон. Шест от тези картони са им давани заради спор със съдиите, пише вестник AS. Картони за такова провинение получиха и капитанът Лионел Меси и вицекапитаните Серхио Бускетс и Жерар Пике. Меси и Бускетс бяха декорирани в мача срещу Атлетик (Билбао) (1:1), а Пике - в двубоя с Жирона (2:2).

Другите, позволили си да спорят с реферите, са Самюел Юмтити (2:1 с Реал Сосиедад), Иван Ракитич (1:1 срещу Атлетик) и Луис Суарес в мача с Валенсия, завършил 1:1. Уругваецът обаче избегна картоните в мача с "баските", когато нарече съдията "клоун", но той игнорира думите му.

ВЕРАТИ: МЕСИ ТИКА ПРЪСТ В ЛИЦАТА НА РЕФЕРИЕ, А НЕ ГО НАКАЗВАТ

Треньорът Ернесто Валверде обаче не смята, че футболистите му минават границата в това отношение. "Не мисля, че играчите ми говорят с рефера повече, отколкото е необходимо", категоричен бе той. Какво лошо поведение демонстрираха каталунците след обръщалката над Леганес - си припомнете тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички