Почетино: Меси е гений и най-добрият футболист в света


Почетино: Меси е гений и най-добрият футболист в света
Снимка: Guliver/GettyImages

2511 0

Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино стана поредният футболен човек, който изказа възхищението си от суперзвездата на Барселона Лионел Меси. Специалистът коментира представянето на своя сънародник в мача срещу Бетис в испанското първенство, в който Меси реализира хеттрик.

"Барселона има отлични играчи от много високо ниво, да не говорим за Меси, който е гений и най-добрият футболист в света. Лео е уникален и необикновен. Той прави неща, които никой не очаква. Но по-изненадващото е колко редовно ги прави, колко стабилен е той", коментира Почетино, цитиран от "Mundo Deportivo".

"Той прави тези неща във всеки мач, на всеки 3-4 дни през последните 11 или 12 години. Винаги ми е било жалко, че в моя отбор нямам такъв играч. Заслужава да се отбележи и отличната работа на треньора Ернесто Валверде. Ако има фаворит в Шампионска лига, то това е Барселона", допълни треньорът на "шпорите". Наскоро Меси опроверга критиките, че му липсват качествата на лидер. Как го направи - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички