Пике потвърди за клаузата в договора между Барселона и Лео Меси

В последните новини се спекулира новината, че в договора между Лионел Меси и Барселона, който бе подновен за последно през 2017 година има любопитна клауза. Става въпрос за това, че аржентинецът може да напусне във всяко едно лято до края на контракта си.

Сега тази новина потвърди друга клубна легенда - Жерар Пике. В миналото по подобен начин от "Камп Ноу" си тръгваха бившите капитани Карлес Пуйол, Шави и Андрес Иниеста.

Звезда на Евертън опита да отпразнува гол като Меси, но обърка всичко (СНИМКА)

Едва ли някой някога ще забрави начинът, по който Лионел Меси показа на феновете "кой е най-добрият" през 2014 година. Тогава Барселона спечели с...

"Знам, че Меси може да си тръгне без пари във всяко едно от летата до края на договора му. Всички обаче знаем колко е отдаден Лео на Барселона и мен лично това изобщно не ме притеснява. Той си е изработил правото да има избор какво да прави с бъдещето си след всичко, което даде на отбора", коментира Пике.

В края на летния трансферен прозорец пък ръководството на Барселона е опитало да направи доста любопитен трансфер. Повече по темата може да намерите тук.

Още по темата

Please select answer!