Перес не среща подкрепа от ръководството за връщането на Моуриньо


Перес не среща подкрепа от ръководството за връщането на Моуриньо
Снимка: Getty Images/Guliver

1973 0

Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес иска да върне начело на тима Жозе Моуриньо, но идеята му не намира съмишленици в ръководството на испанския гранд, съобщава AS. На практика Перес е единственият от отговорните фактори, който иска португалеца обратно на "Сантяго Бернабеу".

Перес е споменал желанието си да назначи безработния Моуриньо обратно по време на среща с директорите на клуба. Той смята, че "твърдата ръка" на специалиста може да сложи контрол над отбора, който при конфликта между шефа и капитана Серхио Рамос е взел страната на съотборника си.

МОУРИНЬО: МНОГО СЕ ГОРДЕЯ, ЧЕ ФЕНОВЕТЕ НА РЕАЛ МАДРИД СКАНДИРАХА ИМЕТО МИ

Най-несъгласен с връщането на Моуриньо е бил генералният директор на Реал Хосе Анхел Санчес. Според него португалецът има неразрешени конфликти с лидерите на тима - Серхио Рамос, Карим Бензема и Марсело.

По време на срещата Перес е бил посъветван да покани на поста германския селекционер Йоахим Льов, но след отказа на Зинедин Зидан да се върне в отбора Перес мислел само за Моуриньо. А според медии в Англия бившият мениджър на Манчестър Юнайтед е много близо до назначение в Реал. Подробности вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички