Перес към Йович: Ние се гордеем с теб, защото...


Перес към Йович: Ние се гордеем с теб, защото...
Снимка: Guliver/GettyImages

1370 0

Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес предупреди новото попълнение на тима - Лука Йович, че 27-те гола, които вкара за Айнтрахт (Франкфурт) през миналия сезон, няма да са достатъчни за феновете на "белите" и те ще имат по-големи изисквания към нападателя.

Днес 21-годишният сърбин бе представен официално като играч на Реал на клубния стадион "Сантяго Бернабеу". Малко по-рано младокът премина медицински изследвания.

"С Йович искаха да подпишат няколко европейски топ клуба, но днес той стана играч на Реал. Той мечтаеше да се озове тук. Лука, сега ти си футболист на Реал, 13-кратен победител в Шампионска лига. Благодаря ти, че избра този клуб. Искаше да бъдеш част от легендата и успя", заяви Перес, цитиран от "Marca".

"Ти вкара 27 гола, но нашите фенове ще искат още повече.Очаква те най-голямото предизвикателство в кариерата. Гордеем се с теб, защото ни разказаха, че си спал с фланелка на Реал, когато си бил малък", допълни клубният бос. Лука Йович подписа с гранда от Мадрид за 6 години. Вижте какви бяха първите му думи пред феновете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички