ПСЖ отново не успя да разубеди Неймар, бразилецът иска незабавно да напусне


ПСЖ отново не успя да разубеди Неймар, бразилецът иска незабавно да напусне
Снимка: Getty Images/Guliver

6501 0

Звездата на Пари Сен Жермен Неймар е твърдо решен да смени отбора си през лятото, съобщава каталунският Sport. От френския клуб са направили последен опит да убедят бразилеца да остане на "Парк де Прес" още един сезон, като са му гарантирали, че ще го пуснат да си отиде през 2020 г.

Спортният директор на ПСЖ Леонардо лично е разговарял със сънародника си в Китай, където отборът се подготвя за мача за Суперкупата на Франция с Рен. 27-годишният Неймар обаче е отхвърлил предложението на клуба и все още се надява, че до края на трансферния прозорец ще се върне в бившия си клуб Барселона.

Нападателят уведоми ръководството на ПСЖ през лятото, че иска да напусне, след което отношенията между него и клуба рязко се влошиха. Според информацията на "L'Equipe", ПСЖ далеч не са склонни да продадат Неймар за ниска сума, каквато бе посочена преди няколко дни. Парижани ще държат да получат 300 милиона евро за своя футболист - сума, която едва ли може да бъде изплатена през този сезон от "блаугранас" и това означава, че бразилецът може да отиде под наем със задължителна опция за откупуване.

А в кой момент бразилецът е решил да напусне сегашния си клуб вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички