Още два гранда готови да борят Манчестър Юнайтед за Коутиньо


Още два гранда готови да борят Манчестър Юнайтед за Коутиньо
Снимка: Getty Images/Guliver

2170 0

Все повече и повече в Испания се пише, че звездата на Барселона Филипе Коутиньо в най-скоро време може да си тръгне от "Камп Ноу". Някои от изданията дори са сигурни, че това може да се случи до края на януари, като се пише за сериозен интерес от страна на Манчестър Юнайтед.

Не само "червените дяволи" обаче са готови да платят за бившата звезда на Ливърпул. "Daily Mail" пише, че ПСЖ и Челси също имат интерес към Коу. Офанзивният играч все по-рядко е на терена, въпреки че каталунците броиха 140 милиона евро за него на мърсисайдци.

Сега на "Стамфорд Бридж" е на дневен ред възможността да вземат халфа. В Лондон се готвят за раздяла с Еден Азар, който почти сигурно ще премине в Реал Мадрид след края на сезона. Коутиньо пък ще пасне отлично на тактиката, според Маурицио Сари. Парижани пък търсят подсилване в халфовата линия, като целите са им или Коутиньо или Иско от Реал Мадрид.

КОЛКО МИЛИОНА ЩЕ ЗАГУБИ ЛИВЪРПУЛ, АКО БАРСА ПРОДАДЕ КОУТИНЬО ПРЕЗ ЗИМАТА

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички