Оперират Луис Суарес, аут е за финала за Купата


Оперират Луис Суарес, аут е за финала за Купата
Снимка: Getty Images/Guliver

2317 0

Барселона най-вероятно остава без една от звездите си за заключителните двубои от сезона. Луис Суарес има контузия в коляното и ще бъде опериран, информиха от каталунския клуб. От там не съобщават колко време ще отсъства нападателят, но според испанските медии той няма да е на разположение за финала на Купата на Краля.

Нападателят ще бъде опериран от д-р Рамон Кугат, като след процедурата ще дадат и повече подробности. Целта ще е да се възстанови за двубоите от Копа Америка. Уругваецър страда от проблеми в дясното коляно през сезона, като целта на операцията е да в оптимална форма за новия сезон.

Новината е изненадаваща за феновете на Барселона, тъй като изигра безпроблемно 90 минути в реванша срещу Ливърпул в Шампионска лига. С 25-те си гола през настоящата кампания Суарес има ключова роля за титлата в Ла Лига и достигането на финал за Купата, който ще е на 25 май срещу Валенсия.

Междувременно съдбата на наставника Ернесто Валверде е все така неясна в Барселона и по-скоро ще бъде заменен след края на сезона. Кой е фаворитът да го замени вижте в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички