Огромният гняв на Зидан е скрит във фалшива усмивка


Огромният гняв на Зидан е скрит във фалшива усмивка

2383 0

След равенството с Малага, което на практика „разби” мечтите на Реал Мадрид за титла в испанската лига през този сезон, Зидан не е щастлив от ситуацията с Гарет Бейл. Френският наставник е на мнение, че именно липсата на уелския играч, който вкара девет гола в последните си пет мача, е основната причина за затрудненията на отбора през този изключително важен момент от сезона.

Зизу наистина е ядосан от липсата на Бейл и е така още от момента, когато бе съобщено за рецидива на уелския играч. Тази новина дойде като бомба след многократните обещаващи бюлетини от медицинския щаб, че играчът ще бъде на линия за първия мач срещу Рома, а може би дори и по-рано.

Зидан обаче запази този гняв за себе си и не спираше да се усмихваше и да стиска зъби пред медиите. Въпреки това пред своите хора, той не криеше недоволството си от толкова продължителната загуба на играч, който е изключително важен за тима. Особено, защото след толкова дълго отсъствие от терена на Гарет Бейл ще му е нужно още време, за да възвърне нормалния си ритъм на работа. И всичко това в момент, в който сезонът вече не чака никого.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички