Огромната трансферна сума е причина за контузята на Дембеле?

Доктор Сакари Орава, който проведе операцията на Усман Дембеле преди няколко седмици, изрази интересно мнение, че бившият ас на Борусия (Дортмунд) може да се е контузил и заради допълнителната тежест, която играчът е изпитвал от сериозната трансферна сума, платена за услугите му.

Френският национал получи травма по време на двубоя срещу Хетафе, като се забеляза още по време на разгрявката, че той има проблеми с бедрото и постоянно се държи за него. Крилото обаче не е уведомил треньорския щаб за болките си, а още в 11' излезе от терена и няма да играе поне до средата на ноември. 

Барселона сменя името на "Камп Ноу"

Може би най-голямото богатство на Барселона - "Камп Ноу", може да претърпи промяна в името, информира каталунският вестник "Sport". Причината е ф...

"Към настоящия момент възстановяването на Дембеле върви добре. Като всички млади играчи, той е оптимистично настроен и бърза да се възстанови, но е за предпочитане да бъдем внимателни", коментира Орава пред "Mundo Deportivo".

"Може би е грешка на растежа фактът, че не е казал, че усеща дискомфорт в бедрото още преди двубоя. Също така напрежението, на което е бил подложен след сериозната трансферна сума, която е платена за него, може да е повлияло на контузията", допълни докторът.

Ръководството на Барселона намери жертвата, с която да се спаси от избори

Президентът на Барселона Хосеп Мария Бартомеу ще се опита да тушира напрежението в клуба и да успокои недоволните фенове с уволнение. Според ката...

Както е известно, Барселона плати близо 150 милиона евро за бързоногия ас на Борусия (Дортмунд). Очаква се той да се завърне в игра в края на ноември или пред декември.

Още по темата

Please select answer!