Неймар се разплака на интервю, докато говори за Лионел Меси (ВИДЕО)


Неймар се разплака на интервю, докато говори за Лионел Меси (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

4743 0

Голямата звезда на модерния футбол Неймар даде интервю за изданието "Diario AS", в което бе запитан за отношенията си с капитана на Барселона Лионел Меси. През 2017 година бразилският ас направи немислим трансфер в ПСЖ, като бе закупен за рекордните 222 милиона евро. 

Във футболния свят се вярва, че Ней напуска "Камп Ноу" именно, за да излезе от сянката на Ла Пулга. Все още няма разкритие дали това е вярно, или не, но при интервюто си Неймар получава въпрос за отношенията си с аржентинеца, а при отговора се разплака и обясни как Лионел Меси му е подал ръка в най-тежкия момент.

"Наистина, много ми е трудно да говоря за Меси, защото той бе много специален човек за мен, докато бях в Барселона. Казвам това на всички, това е истината. В момента, в който имах нужда от подкрепа, при мен дойде най-добрият играч в света и ми подаде ръка. Каза ми "Тук съм, за да ти помогна. Не се притеснявай от нищо в Барселона". Наистина беше уникално", споделя Неймар. 

11 ГОДИНИ ЗАТВОР ЧАКАТ ПРЕЗИДЕНТА НА БАРСА, КОЙТО ДОВЕДЕ НЕЙМАР

Настоящата звезда на ПСЖ пристигна в каталунската столица през 2013 година от Сантос. За четири години той изигра 123 мача и отбеляза 68 гола, като спечели куп отличия - две титли на Испания, три пъти Купа на Краля, Суперкупа на Испания, Шампионска лига и Световно клубно първенство.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички