Неймар проведе среща със следващия си отбор: Спокойно, идвам!


Неймар проведе среща със следващия си отбор: Спокойно, идвам!
Снимка: Guliver/GettyImages

5624 0

Съсипаната връзка между Барселона и Неймар продължава да се подобрява в последните няколко месеца, а бразилецът изглежда е много близо до връщането си на "Камп Ноу". Звездата на ПСЖ иска час по-скоро да напусне ПСЖ, а хегемонът в Испания е готов да си го върне. 

Според каталунското издание "Спорт", ръководството на "блаугранас" е имало неофициална среща с голямата футболна звезда в Рио де Женейро. На нея се е обсъждала възможността да бъде трансфериран обратно в в отбора. И отговорът на нападателя окуражил босовете на клуба.

"Спокойно, ще се върна", отговорил Неймар на въпроса дали може да осъществи обратен трансфер на "Камп Ноу". Този знак от него дал зелена светлина на ръководството на Барса да започне операцията по трансфера му с колегите си от Пари Сен Жермен.

Само преди няколко седмици бразилецът обяви, че не е доволен от престоя си в Париж и иска да си тръгне в търсене на ново предизвикателство. Мнозина очакваха то да е в Реал Мадрид, но "белите" нямат достатъчно свободни средства, за да го ангажират сега, затова Барселона е големият фаворит за новата дестинация пред него. За привличането на Неймар обаче трябва да бъдат платени между 200 и 300 милиона, а проблемът на Барселона е, че цените на техните футболисти вървят рязко надолу (защо - четете в този материал)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички