Неймар плакал след проваления трансфер в Барселона?


Неймар плакал след проваления трансфер в Барселона?
Снимка: Getty Images/Guliver

4934 0

Звездата на Пари Сен Жермен Неймар е приел изключително тежко новината, че трансферът му в Барселона е пропаднал. Бразилският ас дори се е разплакал по време на телефонен разговор с представител на Барселона, който го е уведомил, че до трансфер през това лято няма как да се стигне.

Според информациите, на 31 август Неймар е получил обаждане, в което е разбрал за неосъществения трансфер и за това, че ще трябва да остане на "Парк Де Пренс", тъй като парижани са отхвърлили и последната оферта на каталунците за него.

През цялото лято Неймар бе свързван с трансфер отвъд Париж, като Барселона бе основният фаворит, но другият испански колос - Реал Мадрид, също проявяваше интерес към бразилеца. В продължение на седмици Неймар протестираше и държеше да бъде трансфериран, но в крайна сметка най-скъпият футболист на планетата ще остане собственост на ПСЖ.

Междувременно стана ясно, че Барселона се е опитал да привлече изненадваща звезда в отбора си броени часове преди затварянето на прозореца (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички