Неймар мечтае да се върне в Барселона, но има една голяма пречка


Неймар мечтае да се върне в Барселона, но има една голяма пречка
Снимка: Getty Images/Guliver

2928 0

За нападателя на Пари Сен Жермен Неймар отдавна се говори, че не е щастлив във френския клуб и иска да се върне в Примера дивисион. Там бразилската звезда е свързван с трансфер в Реал Мадрид, като по последни информации нападателят се е разбрал с "Кралете" да остане още един сезон в Париж и тогава да стане техен играч. Според "Marca" обаче Неймар мечтае да се върне в Барселона.

Според авторитетното испанско издание представители на играча преди няколко дни са се свързали с ръководството на Барселона, за да обсъдят евентуално завръщане на звездата на "Камп ноу". Бразилецът се е решил на тази крачка, след като Антоан Гризман обяви решението си да не преминава в Барселона и да остане в Атлетико (Мадрид).

Неймар обаче не отчита една важна подробност, която е голямата пречка пред завръщането му. Клубът не може да си позволи толкова скъп трансфер заради финансовия феърпелй на УЕФА.

Според "Marca" няколко основни играчи на каталунците са против трансфера на Неймар в Реал и искат Барселона да си върне неразумната звезда.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички