Нехаресван от Меси ас на Барса получава спасителен пристан във Висшата лига


Нехаресван от Меси ас на Барса получава спасителен пристан във Висшата лига
Снимка: Guliver/GettyImages

3823 0

Лионел Меси не беше доволен с част от новите попълнения в Барселона, а испанската преса подробно документира факта, че Ла Пулга изобщо не харесва Андре Гомеш. Той играе изключително рядко, а на всичкото отгоре португалецът преминава през тежка депресия, откакто е играч на каталунците. През това лято обаче се очертава негов трансфер извън "Камп Ноу", а отборът, който е готов да възстанови кариерата му, е Тотнъм.

Престижната английска медия "Sky Sports" информира днес, че ръководството на "шпорите" са готови да платят 40 милиона евро за бившия ас на Бенфика и Валенсия. Маурисио Почетино е уверен в качествата на играча и смята, че смяна на обстановката ще му помогне да покаже най-доброто от себе си.

Гомеш има клауза за откупуване на стойност 100 милиона евро, а договорът му е до лятото на 2021 година. Предвид факта, че той почти не играе в отбора, по всяка вероятност Барселона ще се съгласи да го продаде за сума между 40 и 50 милиона евро. Той беше привлечен срещу 35 милиона евро през лятото на 2016 година, когато спечели европейската титла с Португалия. Валенсия се надяваше да прибере още 20 милиона за трансфера, но тези бонуси Гомеш трябваше да се представи далеч по-добре.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички