Недоволният, сърдит и неиграещ Иско си тръгва от Реал Мадрид


Недоволният, сърдит и неиграещ Иско си тръгва от Реал Мадрид
Снимка: Guliver/GettyImages

2671 0

Най-креативният играч на Реал Мадрид Иско и намусеното му поведение няма да бъдат търпение още дълго на "Сантиаго Бернабеу". След контузията, която получи в началото на сезона, плеймейкърът е неузнаваем и дори загуби титулярното си място след смяната на Хулен Лопетеги. Стигна се до там, че той разочарова дори в мачовете, в които трябва да докаже, че мястото му е в Мадрид.

Срещу ЦСКА (Москва) той беше един от най-слабите играчи на терена, а освен това отказа да носи лентата на тима и напсува феновете, които го освиркаха за изявите му. Според "AS", след края на този сезон ръководството на Реал Мадрид ще се опита да го продаде на сериозна печалба и да реинвестира парите в нови попълнения за освежаване на селекцията.

Това е пореден случай, в който Иско е недоволен от статута си в клуба. Той беше недоволен както при Жозе Моуриньо и Карло Анчелоти, така и при Зинедин Зидан, докато не се внедри в титулярните 11 заради контузии на Гарет Бейл. Сериозен интерес към Иско има от Англия, където Хосеп Гуардиола на драго сърце ще го вземе в редиците на Манчестър Сити. Кой още иска Иско вижте тук!

Иско не е единственият футболист, който не оправдава очакванията в Реал Мадрид. Много от звездите се представят ужасяващо, но все пак има лъч надежда за тима в представянето на една от изгряващите надежди на тима (подробности вижте тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички