Не наказание, а доверие ще получи Гарет Бейл след странното си поведение


Не наказание, а доверие ще получи Гарет Бейл след странното си поведение
Снимка: Getty Images/Gulliver

1051 0

Гарет Бейл сериозно разбуни духовете в Реал Мадрид с поведението си в мача срещу Леванте. Той първо отказа да загрява преди да се появи в игра, а след това не отпразнува със съотборниците си победния гол, който реализира от дузпа във вратата на съперника.

Наставникът на "белия балет" Сантиаго Солари обаче няма намерение да отказва своя игра. Дори обмисля да му даде шанс като титуляр срещу Барселона в реванша за Купата на Краля.  Солари не иска да създава допълнителен шум около един от централните си футболисти и не смята, че е нужно да има повече напрежение около отбора в решаващата седмица с две Ел Класико в нея.

Според Marca Солари се е държал много добре с Бейл по време на тренировката на отбора в понеделник, като са демонстрирали отлични отношения. До този момент треньорът нналага трио в атака Бензема - Винисиус - Лукас Васкес. За Бейл няма титулярно място след завръщането му от травма. Въпреки че в последните 4 мача вкара три важни гола като резерва.

Нападателят на тима Карим Бензема направи любопитно изказване за престоя му след напускането Кристиано Роналдо - ето какво заяви.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички