Наказват Лионел Меси за период от шест месеца?

Голямата звезда на Аржентина Лионел Меси може да бъде спрян от мачове за националния отбор за период от два до шест месеца, твърди TyC Sports. Санкцията може да му бъде наложена заради критиките на аржентинеца към Южноамериканската конфедерация по футбол (КОНМЕБОЛ).

Както е известно, Меси отправи остри реплики към КОНМЕБОЛ по време на Копа Америка, обвинявайки ги в корупция и в това, че подпомагат състава на Бразилия. Впоследствие КОМЕБОЛ отвърна на Меси, заявявайки, че "загубите трябва да се приемат с достойнство".

Барселона почва преговори с Меси за нов договор, иска го до 36 г. на "Камп ноу"

Барселона възнамерява да предложи нов договор на голямата си звезда Лионел Меси, съобщава ESPN. Въпреки че аржентинецът е на 32 години, клубът см...

Очаква се решението за наказанието да бъде взето следващата седмица. Меси се замеси в скандал и в спора за третото място на Копа Америка, когато бе изгонен. След мача съдията поясни защо е взел решение да изгони аржентинеца, а впоследствие Меси разбра и какво ще бъде наказанието му за това провинение.

В по-късен етап, след като Спортният арбитражен съд на Аржентина обяви, че Меси трябва да се извини на КОНМЕБОЛ, аржентинецът в действителност го направи.

Междувременно новата придобивка на Барселона Антоан Гризман заяви, че Лео Меси все още не го е поздравил за трансфера му на "Камп Ноу" (подробности четете тук).

Още по темата

Please select answer!