Наказват Лионел Меси за период от шест месеца?


Наказват Лионел Меси за период от шест месеца?
Снимка: Getty Images/Guliver

6870 0

Голямата звезда на Аржентина Лионел Меси може да бъде спрян от мачове за националния отбор за период от два до шест месеца, твърди TyC Sports. Санкцията може да му бъде наложена заради критиките на аржентинеца към Южноамериканската конфедерация по футбол (КОНМЕБОЛ).

Както е известно, Меси отправи остри реплики към КОНМЕБОЛ по време на Копа Америка, обвинявайки ги в корупция и в това, че подпомагат състава на Бразилия. Впоследствие КОМЕБОЛ отвърна на Меси, заявявайки, че "загубите трябва да се приемат с достойнство".

Очаква се решението за наказанието да бъде взето следващата седмица. Меси се замеси в скандал и в спора за третото място на Копа Америка, когато бе изгонен. След мача съдията поясни защо е взел решение да изгони аржентинеца, а впоследствие Меси разбра и какво ще бъде наказанието му за това провинение.

В по-късен етап, след като Спортният арбитражен съд на Аржентина обяви, че Меси трябва да се извини на КОНМЕБОЛ, аржентинецът в действителност го направи.

Междувременно новата придобивка на Барселона Антоан Гризман заяви, че Лео Меси все още не го е поздравил за трансфера му на "Камп Ноу" (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички