Начо: Реал не може да живее в миналото с Роналдо


Начо: Реал не може да живее в миналото с Роналдо
Снимка: Getty Images/Guliver

1485 0

Защитникът на Реал Мадрид Начо Фернандес заяви, че отбор като Реал "не може да живее в миналото", намеквайки за усещащата се липса на Кристиано Роналдо.

Португалецът напусна "белите" в посока Ювентус за 100 млн. евро. Вчера пък бившият му клуб претърпя изненадваща загуба от ЦСКА Москва с 1:0 в Шампионска лига и е в серия от три поредни мача без вкаран гол, което повдигна въпроса "Какво щеше да се случи, ако Кристиано бе на терена?".

"Той взе решение да напусне Реал. Ние играчите не можем да направим нищо по въпроса. Сега той е в миналото на клуба и можем само да уважаваме това, което направи за клуба", бе коментарът на испанеца след вчерашното поражение. Начо изрично подчерта, че отборът трябва да гледа напред, защото топката ще влезе рано или късно в мрежата.

"Загубата боли, но това не означава, че ще спрем да работим. Футболът е сложен понякога. Създадохме доста положение, но нито едно не се превърна в гол", завърши философски бранителят.

Не е само Роналдо, кои са останалите основни фактори, обясняващи кризата в Реал Мадрид може да прочетете в този материал на Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички