Може ли да има чудо като Лестър и в Испания?


Може ли да има чудо като Лестър и в Испания?

6114 0

Лестър стана еквивалент на романтика и неподправена емоция във футбола със спечелването на титлата в английската Висша лига миналия сезон. Давид се пребори не с един, а с няколко Голиат-и и заслужи уважението на милиони футболни фенове, макар тази година логично приказката да смени жанра и "лисиците" вече да са все по-често надвивани от богаташите на Острова.

БАРСЕЛОНА СЕ ИЗДЪНИ ЖЕСТОКО И ЩЕ ИМА ПОСЛЕДСТВИЯ

Може ли да видим подобно чудо в Испания? Трудно, но новакът Депортиво Алавес прави фурор в началото на сезона в Примера дивисион.

След като в първия кръг удържа на канонадата на Атлетико (Мадрид) и стигна до равенство 1:1, при положение че получи гол в добавеното време, сега Алавес смълча "Камп Ноу" и сензационно срази Барселона.

Отборът все още няма поражение от началото на сезона и постигна първата си победа именно срещу шампиона, което няма как да бъде подминато лековато, след като е взел 4 точки от гостуванията си на два от трите колоса в Испания.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички