Модрич с ласкави думи за Роналдо, посочи и мечтания си съотборник


Модрич с ласкави думи за Роналдо, посочи и мечтания си съотборник
Снимка: Getty Images/Guliver

2764 0

Полузащитникът на Реал Мадрид Лука Модрич направи интересни изказвания в интервю пред "France Football", което ще бъде публикувано в утрешния ден. Хърватинът посочи с кой играч би желал да бъде в един отбор и това е...Зинедин Зидан.

Модрич признава, че ако е имал възможността да играе заедно с бившия си треньор, със сигурност би желал това да се превърне в реалност. "Иска ми се да съм бил съотборник със Зинедин Зидан", сподели Модрич пред "France Football".

Хърватинът се изказа ласкаво и за две от големите звезди на световния футбол Кристиано Роналдо и Килиан Мбапе. "Кристиано Роналдо е играч, който е много над всички останали", смята Лука за бившия си съотборник в тима на "белия балет".

"Мбапе ще става все по-добър и по-добър", споделя Модрич за нападателя на Пари Сен Жермен. Единствено тези думи на Лука разкриват от "France Football" преди утрешното публикуване на интервюто.

Килиан Мбапе бе награден заедно с Лука Модрич на изминалия Мондиал 2018 съответно за най-добър млад играч и за най-добър играч на турнира, като двамата достигнаха до финалния сблъсък, но трофеят полетя към Франция.

Кристиано Роналдо и Зинедин Зидан пък напуснаха тима на "белите" през лятото на 2018 година, след като спечелиха впечатляващите три последователни трофея в турнира Шампионска лига. Португалецът премина в състава на Ювентус, докато Зидан се отдаде на заслужена почивка.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички