Модрич: Защо да не спечелим Шампионска лига за четвърти пореден път?


Модрич: Защо да не спечелим Шампионска лига за четвърти пореден път?
Снимка: Getty Images/Guliver

827 0

Полузащитникът на Реал Мадрид Лука Модрич не отхвърли шансовете "белия балет" да се пребори за титлата и през тази година в най-големия европейски клубен турнир. Хърватинът подчерта, че неговият отбор ще направи всичко по силите си, за да спечелят Шампионска лига.

"Белите" не започнаха по най-добрия начин новата кампания, след като през лятото тима напуснаха селекционера Зинедин Зидан и голямата звезда на отбора Кристиано Роналдо. След серия от лоши резултати мениджърът на "кралския" клуб Хулен Лопетеги бе уволнен, а на негово място бе назначен Сантяго Солари.

"Това, което искаме ние, е да подобрим своята игра, тъй като не започнахме сезона особено добре. Все пак важното е как ще завърши сезонът. Ще работим здраво, за да се подобрим. Нашето желание е да постигнем целите, които са поставени пред отбора", сподели Модрич пред "Goal".

"Надявам се да успеем да спечелим някои от трофеите, които са пред нас, но преди всичко - да подобрим нашата игра. И с новия треньор съм сигурен, че ще се подобрим, и ще имаме добър сезон. Няма невъзможни неща във футбола", подчерта Лука.

"Това, което постигнахме през последните три сезона е нещо неописуемо, но се случи. Защо да не се борим и за четвърти пореден трофей (в Шампионска лига)? Смятаме да дадем всичко от себе си", заяви 33-годишният полузащитник.

"Трябва да сме скромни, да работим здраво и да уважаваме съперниците си, защото има страхотни отбори и с всяка година става все по-трудно и по-трудно да спечелиш трофея. Но ние ще дадем всичко от себе си. Много пъти сме показвали, че няма невъзможни неща пред този отбор", завърши хърватинът.

Междувременно стана ясно, че италианският Наполи е отправил официална оферта за една от големите трансферни цели пред тима на Реал Мадрид. Кой е играчът и дали "белите" няма да съжаляват - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички