Много шум за нищо? Думите на Перес убедили Роналдо да остане в Реал


Много шум за нищо? Думите на Перес убедили Роналдо да остане в Реал
Снимка: Guliver/GettyImages

2830 0

Голмайстор №1 в историята на Реал Мадрид Кристиано Роналдо е преосмислил решението си да напусне клуба. Повод за това са думите на Флорентино Перес, че той е най-важната фигура на "Сантиаго Бернабеу", а освен това е категоричен, че португалецът не е скрил и една стотинка от данъчните в Испания.

Информацията на "AS" гласи, че Роналдо е останал доволен от изказването на преизбрания президент и е склонен да остане в Мадрид, въпреки масираната акция в медиите, която организираха от неговия лагер.

Испанската медия твърди, че Кристиано се чувства много по-добре след интервюто на Перес, като е казал на част от съотборниците си в националния тим на Португалия, че по всяка вероятност ще промени решението си, но първо иска да коментира ситуацията лично с президента на Реал Мадрид.

За напускането му се заговори, след като беше обвинен в укриване на данъци на стойност 14.7 милиона евро в периода 2011 - 2014 г. Освен това той е недоволен от отношението към него от страна на феновете на Реал Мадрид, а решението си да напусне е взел още през април. В последните 5 дни се разрази мащабна акция в медиите, която по всичко изглежда беше "вдъхновена" от лагера на Роналдо.

Изслушването на Кристиано в съда е на 31-и юли, като се очаква той да плати цялата сума, за да избегне затвор. Заради различния характер на обвинението срещу него, той може и да прехвърли 2-годишния праг на ефективна присъда, което ще означава и влизане в затвора. В Испания обаче се съмняват да се стигне до такъв развой.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички