Меси разкри кога и какво го е накарало да остане в Барселона завинаги


Меси разкри кога и какво го е накарало да остане в Барселона завинаги
Снимка: Gulliver/GettyImages

1168 0

Суперзвездата на Барселона Лионел Меси даде интервю пред южноамериканска телевизия, което бе излъчено в неделя. Меси дискутира много различни теми от това как напуска Аржентина, за да замине за Испания, както и как взима решението завинаги да остане на "Камп Ноу".

"Когато в началото пристигнах в Барселона, бях тук с цялото си семейство. Братята ми обаче вече бяха големи и си имаха задължения в Аржентина, за това скоро се върнаха. Сестра ми пък беше по-малка и родителите ми взеха решението тя да се върне в Аржентина, за да завърши там училище. Скоро сестра ми и майка ми също заминаха и останах само с татко.

Тогава баща ми ми каза: Какво ще правим? Решението е твое! 

И в този момент реших да остана, след това убедих и него и тогава видях, че възможността да остана в Барселона е реална. 

Когато бях по-млад не знаех какво да ям. Храних се неправилно. Когато бях на 22-23 години ядях шоколад, сладкиши, пиех газирано. Това обаче се промени и сега хапвам предимно риба, месо и зеленчуци. Всъщност не се ограничавам, но се храня с правилните пропорции", разкри Меси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички