Меси коментира дали ще остане до 40 години в играта


Меси коментира дали ще остане до 40 години в играта
Снимка: Getty Images/Guliver

2691 0

Спортният директор на Барселона Ариедо Брайда сподели своето мнение за бъдещето на звездата на каталунците Лионел Меси. Според него 31-годишният аржентинец ще играе до 40 години, подобно на легендата на Рома Франческо Тоти.

"Меси е незаменим шампион. В душата си той остава млад. Мисля, че ще играе до същата възраст, както и Тоти. Затова и Барселона не мисли за негов заместник. Той е незаменим. В клуба дори не допускат, че в скоро време той може да прекрати кариерата си", коментира Брайда, цитиран от "Mundo Deportivo".

"Гледам футбол от дълго време и Меси е един от тези, които най-силно ме впечатлиха. Може би най-силно от всички. Пред него има още много време, той е млад", допълни директорът.

По същото време и самият Меси коментира докога ще остане на терена. И сподели, че той самият не се вижда още 9 години в играта.

"Не се виждам на терена на 40 години. Не съм мислил какво ще правя след края на кариерата си. Сега съм концентриран върху това, което се случва сега. Когато изтече контрактът ми с Барселона, с клуба заедно ще вземем решение. Идеята ми е да остана в Каталуня. Моите деца учат тук, тук са приятелите им, ние на първо място мислим за това", коментира звездата на Барселона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички