Меси и Суарес са шокирани от играта на Барселона, посочиха главния виновник


Меси и Суарес са шокирани от играта на Барселона, посочиха главния виновник
Снимка: Getty Images/Guliver

2540 0

Лидерите на атаката на Барселона Лионел Меси и Луис Суарес не са доволни от играта на своя тим от известно време. Двамата са били изключително нещастни и дори шокирани от представянето на отбора срещу Селта снощи, твърди "Diario Gol".

Треньорът на каталунците Ернесто Валверде реши за гостуването във Виго да направи ротация в състава. Играта на съотборниците им обаче е разочаровала аржентинеца и уругвайския национал, които започнаха мача като резерви. Йери Мина, Люка Дин, Андре Гомеш, Денис Суарес и Пако Алкасер излязоха титуляри и не успяха да се представят на нивото на големия клуб, в който играят.

Меси и Суарес са си разменили няколко изречения под носа, критикувайки съотборниците си, като освен това са наблюдавали мача с отвращение.

Двете звезди са определили и главния виновник за отпадането от Шампионска лига, твърди изданието. Това е преиздентът Хосеп Мария Бартомеу, заради неправилните му решения в управлението на отбора и липсата на гаранции за успех.

Сега съставът на Барселона е много ограничен като потенциал и при ротации и липсата на основни играчи веднага идват проблемите.

Двете звезди също така смятат, че не толкова Барселона е спечелила първенството, колкото Реал е загубил, като изгуби твърде много точки в началото на сезона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички