Мбапе пред служител на Реал: Ако зависеше от мен, отдавна да съм в Мадрид


Мбапе пред служител на Реал: Ако зависеше от мен, отдавна да съм в Мадрид
Снимка: Guliver/GettyImages

1857 0

Нападателят на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе е фен на Реал Мадрид и ма желание да премине в испанския гранд. Това е разкрил сътрудникът в Реал Исидро Диас, който е разговарял с младата звезда на 14 февруари миналата година, след първия осминафинал в Шампионска лига между двата тима.

Французинът и Диас са разговаряли кратко в съблекалнята. Сътрудникът е казал на младока: "Ти трябва да преминеш при нас". На което Мбапе отговаря: "Ако всичко зависеше от мен, вече отдавна да съм тук. Аз съм мадридист".

РАЗЛИЧНАТА ИСТОРИЯ: КАК ГАРЕТ БЕЙЛ Е ПРОВАЛИЛ ТРАНСФЕР НА МБАПЕ В РЕАЛ МАДРИД

През настоящия сезон Килиан Мбапе вкара 22 гола и даде 12 асистенции в 24 мача за парижани. Трансферната му стойност според специализирания сайт transfermarkt.com е 200 милиона евро, но може би кандидатът за него ще трябва да плати повече.

Според слуховете френският национал е един от малцината играчи, отказали поне два пъти на испанския колос. Според футболна легенда Мбапе е следващият след Меси и Роналдо, който е способен да спечели 5 пъти "Златната топка" в кариерата си. Подробности вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички