Мартинес е новият фаворит за Реал, белгийската федерация го пуска в Мадрид


Мартинес е новият фаворит за Реал, белгийската федерация го пуска в Мадрид
Снимка: Getty Images/Guliver

2679 0

Селекционерът на Белгия Роберто Мартинес се превръща във фаворит за треньорския пост в Реал Мадрид, след като с назначението на Антонио Конте се появиха проблеми. Сега претендент номер едно за поста, освободен от Хулен Лопетеги, е именно Мартинес.

От 2016 година насам специалистът работи в националния отбор на Белгия, с който спечели третото място на Световното първенство това лято. Преди това испанецът е тренирал английските Суонзи, Уигън и Евертън.

Според испанското Cadena Ser Белгийската футболна федерация няма да спира треньора за работа в Реал, ако той се договори с клуба.

ИЗНЕНАДВАЩО НОВО ИМЕ ЗА ПОСТА НА ЛОПЕТЕГИ В РЕАЛ МАДРИД

В момента "белите" са водени от бившия треньор на втория тим на Реал Сантяго Солари. За всички е ясно, че той е само временно решение, докато клубът се договори с именит специалист. Реал Мадрид се раздели с Лопетеги след серия от слаби резултати в първенството, а и в Шампионска лига. Фаворит за поста беше Антонио Конте, но италианецът отказа да поеме тима - вижте причината за това!

В момента отборът е на нетипичното за него 9-о място в класирането и изостава със 7 точки от лидера Барселона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички