Marca: Реал Мадрид е твърдо решен да се раздели с Гарет Бейл


Marca: Реал Мадрид е твърдо решен да се раздели с Гарет Бейл
Снимка: Guliver/GettyImages

3013 0

Журналистът Карлос Карпио, който е един от най-добрите журналисти на близкия до Реал Мадрид испански вестник "Марка", обяви, че Флорентино Перес е категоричен в желанието си да продаде Гарет Бейл през лятото на 2018 година.

В "кралския клуб" вече приемат все повече идеята, че Бейл е изиграл най-добрите си мачове за тима, а фактът, че до момента е изпуснал над 15 мача във всеки един от сезоните си на "Бернабеу", е убедил всички, че е време той да напусне. Самият Бейл също има желание да смени обстановката, след като все по-често остава на пейката в най-важните мачове на тима.

№11 беше на пейката срещу ПСЖ в последния двубой на тима в Шампионска лига, както и срещу Легенес в отложения мач от Ла Лига. До момента той е имал 25 контузии, откакто премина в отбора от Тотнъм, а само заради травми той не е играл в 78 двубоя на Реал Мадрид.

Според Карпио Реал е бил готов да се раздели с Гарет още миналото лято, но никой не е предложил желаните 90 милиона евро. Той беше взет през лятото на 2013 година срещу 100 милиона евро, а в първия си сезон беше с ключов принос за спечелването на Шампионска лига и Купата на Краля, вкарвайки победните попадения и в двата финала. Оттогава насам обаче той бележи спад в играта си в почти всеки един сезон, а през миналия сезон контузия го измести от титулярния състав за сметка на Иско.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички