Манчестър Сити продължава да печели пари от изявите на Денис Суарес с Барселона

Докато дните на Денис Суарес в Барселона изглеждат преброени, то Манчестър Сити продължава да печели пари от него. С появата му в двубоя за Купата на Краля срещу Леванте "гражданите" прибраха значителна сума.

Каталунците успяха да стигна до попадение в двубоя за 2:1 след дузпа, в спечелването, на която и той имаше роля. Това бе двубой под номер 70 за Суарес с екипа на Барселона, което означава, че Сити ще получи сумата от 800 хиляди евро.

Барселона се прицели в нападател от Китай, при това от втора дивизия

Барселона има намерение да привлече нападател през зимния трансферен прозорец. Ръководството на клуба обмисля вариант с закупуването на нападател...

Анлийският тим вече е припечелил 5,6 млн. евро - по 800 хиляди евро за на всеки 10 двубоя. Това е сума, която се добавя към първоначалната платена в размер на 1,8 млн. евро при подписването му. Така, общата сума, която Сити получи е в размер на 7,4 млн. евро, докато каталунците платиха на Виляреал през 2016 година 3,4 млн. евро. Суарес бе част от академията на Манчестър Сити, но така и не записа двубой за първия тим.

Барселона се раздели с един от нападателите си, след като го продаде на Севила - ето кой е футболистът.

Още по темата

Please select answer!