Малага отстрани треньора си, след като лъсна по мъжко достойнство във видео


Малага отстрани треньора си, след като лъсна по мъжко достойнство във видео
Снимка: Getty Images/Guliver

2737 0

Треньорът на испанския Малага Виктор Санчес дел Амо се забърка в сексскандал, след като видео, на което той показва своята мъжественост изтече в Интернет. Дел Амо разкри, че е бил изнудван заради това видео, което е било откраднато от "месинджър"-а на треньора. Той го е изпратил на някого в личен чат.

"Страдам от престъпление към моя личен живот. Те искат пари от мен, опитват се да ме изнудват и аз реших да осъдя всеки, който разпространява видеото в социалните мрежи. Няма какво повече да кажа, защото не съм направил нищо сериозно", заяви треньорът. Дел Амо се е свързал с полицията и сега следва техните указания. От Малага обаче не останаха със скръстени ръце и отстраниха специалиста от поста му до изясняване на обстоятелствата около скандала.

До 2015 година 43-годишният испанец беше асистент, а после пое Депортиво. Той натрупа опит в Олимпиакос и Бетис, а през април 2019 година бе назначен за треньор на Малага. Отборът се състезава в Сегунда дивисион, където заема 16-о място. А кой български треньор е бил желан от испанския клуб през 2017 година вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички