Лука Модрич продължава да иска трансфер в Интер


Лука Модрич продължава да иска трансфер в Интер
Снимка: Getty Images/Guliver

1579 0

Агентът на Лука Модрич отново загатна, че хърватинът е близо до трансфер в Интер, заявявайки че полузащитникът е ентусиазиран около идеята да играе ключова роля за състава на "нерадзурите". Капитанът на Хърватия бе свързван усилено през това лято с трансфер в Италия, като основния фаворит за подписа на играча е Интер.

Модрич бе включен в разширения състав на "белия балет" за сблъсъка срещу Атлетико Мадрид утре вечер в мач за "Суперкупата на Европа", въпреки продължаващите спекулации за неговото бъдеще.

Италианското издание Corriere della Sera твърди, че "нерадзурите" не са се отказали от звездата на Реал Мадрид, а Флорентино Перес ще проведе разговори с полузащитника относно неговото бъдеще в четвъртък. Това е само ден преди затварянето на трансферния прозорец в Италия, което намалява времето и шансовете на Интер за щастлив край на трансферната сага.

Агентът на Модрич Марко Нелитилич заяви пред Tuttosport: "Модрич не просто мисли да премине в състава на Интер, но също така той е обсебен от идеята да играе голяма роля в състава им. Имам усещането, че рано или късно Модрич ще играе в Италия. Той израстна, гледайки Серия А."

Модрич изигра основна роля в състава на Хърватия по пътя към финала на Световното първенство по футбол 2018 в Русия. Той участва във всичките седем мача на своя отбор и грабна наградата за "Най-добър футболист на турнира".

Собственикът на Реал Мадрид Флорентино Перес и новият наставник на отбора Хулен Лопетеги на няколко пъти бяха категорични, че няма да се разделят с креативния си полузащитник. Перес дори посочи, че за услугите на Модрич трябва да бъде заплатена нереалната откупваща клауза в договора му на стойност 750 млн. евро.

Модрич премина в Реал от състава на Тотнъм, като има изиграни 257 мача за "белите". 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички