Луис Суарес с изненадващо решение за своето бъдеще


Луис Суарес с изненадващо решение за своето бъдеще
Снимка: Getty Images/Guliver

6819 0

Нападателят на Барселона Луис Суарес желае да удължи договора си с каталунците, твърди "Mundo Deportivo". Контрактът на уругваеца е до лятото на 2021 година, а той желае да остане на "Камп Ноу" и след това.

Нападателят на Барселона Луис Суарес желае да удължи престоя си на “Камп Ноу”, пише Mundo Deportivo. Настоящият договор на уругваеца е с давност до лятото на 2021 година. Шефовете на каталунския клуб търсят заместник на Лучо с оглед възрастта му - 32 години. Номер 9 на “лос кулес” обаче е решен да се бори за място в атаката на “блаугранас” дори и след два сезона.
През настоящия сезон той има 23 попадения и 10 асистенции. След пристигането си Суарес е натрупал 175 гола и 86 асистенции в 240 срещи, което говори ясно за въздействието на нападателя в играта на Барселона.Нападателят на Барселона Луис Суарес желае да удължи договора си с каталунците, твърди "Mundo Deportivo". Контрактът на уругваеца е до лятото на 2021 година, а той желае да остане на "Камп Ноу" и след това.

Ръководството на "блаугранас" търси заместник на уругваеца с оглед на възрастта му, но Суарес е твърдо решен да се бори за титулярното място и да играе на висота още няколко сезона. През настоящия сезон той има 23 попадения и 10 асистенции.

След пристигането си на "Камп Ноу" Суарес е натрупал 175 гола и 86 асистенции в 240 срещи. Други медии на Стария континент пък твърдят, че уругваецът ще се завърне на "Анфийлд", когато изтече договорът му с Барса.

Къде да гледаме сблъсъка между Ливърпул и Порто в Шампионска лига тази вечер - вижте тук.


 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички